vrijdag 10 februari 2012

NEED (f)or SPEED


arrghhh.........#nietmetdemotorinbedwelgraagerop
Zo snel als het bliksembezoek bij radio Veronica ging, zo snel schrijf ik dit blog. Deze ‘speedspice’ is helemaal niets vergeleken met de tsunami aan rap opvolgende woorden van Rick van Velthuysen. Zelfs met mijn lengte aan benen heb ik moeite bij te benen. In sneltreinvaart maken de mannen John, Jurjen en Alex elkaars woorden af en vullen ze elkaars zinnen aan. Geen getreuzel maar ‘a real need for speed’. Dat schiet lekker op. In een moordtempo worden de vragen op me afgevuurd en komen mijn antwoorden er als een mitrailleur uit. Heel snel, te snel, geen bedenktijd toegestaan, lekker spontaan… gaan!! Afijn..dat ging bijna tot het eind goed. Laten we het er op houden dat de ‘funfactor ‘ er bij het ‘het dilemma-antwoord’ goed in zit! Was dat nou echt nodig…;)

Maar hee… even recapitulerend: ben ik nou werkelijk de enige die bovenstaand beeld weerzinwekkend vind? (ook al stel ik me een van de andere genomineerde dames  voor op de plaats van de ‘jongeman’)… Nee. Ik blijf erbij “men rule & motors rock” En al gassend verlaat ik de studio net zo snel als ik gearriveerd ben. Gaszellig....ciaooooooooo
Gassen  met 'de kabouters' van Veronica


#eindhovendegekste #hoeoerendharddurfje #bloempothoofd 

2 opmerkingen:

  1. ...maar jij bent niet op je mondje gevallen. Rake antwoorden, met als kersje op de taart jouw "erop" opmerking deden mij schudden van 't lachen. Grappiger als de gastheren zelf. TOP !!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Te gek! jij geeft ze van katoen! niet alleen op de motor maar ook in dit intervieuw.:-) Goed bezig

    BeantwoordenVerwijderen