vrijdag 17 februari 2012

SHUT THE F*** UP AND DRIVE

Maandag gaan we naar Amsterdam. naar de Harley shop van Simone Bokma waar de winnares bekend zal worden gemaakt. Wordt nog spannend: Mag ik op een Harley door de USA, op een KTM door het zand of wordt het toch meer a la dat plaatje hiernaast? We gaan het meemaken.  Daarvoor nog even op de koffie bij Myrna Goossen. Kijken of we ook nog wat ladies 'met ervaring' -want senioren mogen we ze niet noemen- op de motor kunnen krijgen. "Was ik deze blog niet ooit begonnen met mission impossible?" ha ha  dat gaat h'm zeker worden daar. Maare de Harley scene -nog niet eerder genoemd in dit blog-  tja..daar hou ik toch wel van. Pas er niet helemaal tussen zonder tattoo maar het wereldje lokt wel. Niet alleen voor mij, maar voor velen...  zo ook de doelgroep van koffieMAX ;) (zie afbeelding) 
Zolang het voor mij nog geen 'way of life is'  heb ik bedacht dat ik niet op een Harley mag. Die tijd komt nog een keer.. voorlopig ben ik nog helemaal in m'n nopjes met het kijken naar programma's als 'AmericanChopper' en 'LA Ink' .... in gedachten zie ik mezelf -a la Kat von D- al helemaal rijden...(..)  DAMN!...lijk meer op die wannabe gast met zonnebril dan ik dacht :) 

#ikzieerdeschoonheidwelvanin...   
#dusalleenmetlerenplosjesaanm'nhonda600RRstuurbenikerniet?
#benieuwd naar de custombikewedstrijd van de motorbeurs


..heb nog heel veel idee├źn, te zeggen en te grappen maar....
laat ik afsluiten met me -voor nu- te houden aan de titel hierboven...
 x Carolijn
:) ha ha....beetje doorgeslagen aan het eind van deze verkiezing :)

2 opmerkingen:

  1. >>> GO 4 IT ! Let the sun shine, the rubber down, and the feeling be fine !!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Yeahh..That's the spirit!! heb je oneliner meteen overgenomen in m'n profieltekst! ..laat maar komen zie zon... v.w.b. de rest 'check' :)

    BeantwoordenVerwijderen